Красиви и без грим

Напоследък е много актуално звезди, инфлуенсъри и най-различни жени да публикуват снимки без грим. От личен опит знам, че понякога, за да изглеждаме естествено всъщност използваме още по-голямо количество грим.

Аз адмирирам жените, които не се срамуват да се показват без грим. На менение съм, че сме си природно красиви и всички тези химии, които използваме върху лицата си, всъщност ни вредят много повече, отколкото да ни направят красиви. Много се радвам, че модата на изобилието от грим вече е в миналото. Като се сетя, или по-лошо като си видя снимка от преди десетина години и направо ме хваща срам. Слагахме колкото се може повече грим, тежък и крещящ. Не всички, разбира се са били така, но аз и мои приятелки, когато трябваше да излизаме на заведение, понякога прекалявахме, признавам си. Сега определено не е така. Честно казано през свободното си време обичам да ходя без капчица грим и се чувствам прекрасно. Веднъж си направихме експеримент, как да изглеждаме естествено, но да прикрием недостатъците на кожата си. Оказа се доста трудно, защото всъщност слжихме доста повече грим, отколкото бих сложила друг път. Пудри, фон дьо тен, малко руж, спирала и накрая се почувствах, сякаш имам маска. Е, на мъжете това не им направи особено впечатление, дори получих комплимент, колко добре изглеждам без грим, а аз си помислих “Само, ако знаеш, колко грим имам по лицето!” . Но все пак постигнахме нужните резултати. Може би повечето снимки на звездите са обработени или използват нашия метод за естествен вид, но при всички положения, лично аз харесвам тази тенденция. Дори на работа в повечете случаи ходя само със спирала и блясък за устни. И винаги получавам комплимент за свежия си вид.

Така, че скъпи дами, не е нужно да използваме много разкрасителни продукти, просто трябва да се грижим добре за кожата на лицето си, малко подчертаване на устните и очите и готово! Свеж, нежен вид, за кратко време и без много усилия.

Google+ Comments

NenObuvki