Alure: Взискателността към другите обикновено означава и взискателност към себе си

Казвала съм ви, че преди няколко месеца завърших една академия за компютърно обучение – специализирах няколко графични програми. Е, логично, почти веднага си намерих и работа по новата специалност. Щото то на пазара за работа е криза, но от компютърни специалисти винаги има нужда. Та започнах в една рекламна агенция – работя пряко с клиентите. Приемам им поръчките и им правя проектите. Кога по изцяло моя идея, кога по зададени от тях общи рамки.

Е, едни от първите ми клиенти бяха студио за красота Alure на ул. Проф. Георги Златарски 9. Точно започваха и трябваше агенцията ни да им направи всичко – от-до.Рекламно лого, рекламни табели, брандиране на витрината, визитки на целия персонал, проектиране на рекламни стелажи вътре – защото, освен услугите по разкрасяване (маникюр, педикюр, фризьорство, козметика, масажи, солариум), ще предлагат и козметика на качествени марки.

Когато става въпрос за такова цялостно обслужване, винаги водя един предварителен разговор с клиента за вида на бизнеса, философията им на обслужване и други неща, които са важни, за да може да усетиш психологията и на човека, и на бизнесидеята му и да я въплътиш в проекта. И като краен резултат да се получи нещо, което ще му хареса. Още по време на разговора ни със собственичката ми направи впечатление изключителното внимание към детайла, взискателността й и най-важното яснотата за това, което иска. Нещо, което се случва при малцина клиенти. Е, може би точно заради това всички неща, които направиха, се получиха много добре. Всички от салона за красота Alure останаха много доволни. Пък аз си мисля, че съвсем спокойно мога на свой ред да им се доверя и да се възползвам от услугите им – защото обикновено когато човек поставя високи изисквания и стандарт към работа на другите, самият той ги спазва в свой бизнес и в услугите, които предлага.

Google+ Comments

NenObuvki