Все по-често слушам как искаме да сме европейци. Да, това е прекрасно, но ще видите, че в блога си ще потърся нещо българско, което има европейски изглед, според думите на хората, и ще ви докажа следното: Аз мисля, че ние сме си европейци, откакто е създадена държавата ни. Аргументите ми: Къде се намираме? В Европа! Балканите са само регион. Как се наричаме? Европейци! Защото не сме азиатци и определено не африканци.

Смятам, че трябва да се гордеем повече с корените си. Виждате ли, тук сме събрали най-красивите жени на света, и дори от модна гледна точка няма чужденец, който да дойде и да каже, че родната жена се облича стилно и елегантни. Ето какво имам предвид с това.

group of happy peopleПърво, ще помоля да не си мислите за поп-фолк певиците. Искам да уточня, че за тях няма да стане дума – онова си е шоубизнес и изобщо го отписвам. Оставете и тинейджърките – те искат да приличат на големи и се ръководят от своите си идоли. Истината е, че обикновената млада жена отделя много време за външния си вид, ръководена от суета. Огледайте се по улиците и ще видите в повечето случаи много добре облечени хора. Особено през лятото ще забележите красиви премени и идеално съчетани дрехи – интересни, пъстри, с чувство за стил. Вечер, когато българската излиза ще сложи грим, високи токчета и елегантен тоалет. Всеизвестно е, че всяка втора българка е маниачка на тема обувки и обича да обикаля по магазините.

А забелязали ли сте как се обличат англичанките? Когато вечер излизат все едно отиват на Хелоун парти. Италианците ходят с елегантно облекло на работа, за да са представителен вид, но в лични си живот анцунг и дънки ще им свършат работа (Не включвам тук богатите и хайлафа!).  Германците сте ги виждали от филми и следейки немски модни марки, ще забележите съвсем изчистени, без никакви допълнителни елементи облекла и грозни ниски обувки. Германката ще сложи едноцветна блуза и панталон и ще е доволна от вида си. Скучна работа!

И ако още не съм ви убедила, ами просто питайте Гугъл. Той ще ви покаже 😉

 

Google+ Comments

NenObuvki