Проблемни връзки

Взаимоотношенията между хората са едно от най-сложните неща на света. И все пак всички ние се стремим към това да обичаме и да бъдем обичани. Когато говорим за мъже, нещата стават още по-деликатни. Няма да навлизам в подробности, но всички хора са различни и за да намерим баланса трябва да се постараем много.

Повечето книги за взаимопомощ казват на всички отчаяни жени, които искат да изградят стабилна връзка с партньора си, да имат директен подход. Да решават проблемите си открито и смело.

Всъщност, според мен, това в 90 % от случаите е абсолютно погрешно схващане.

Да, ако човекът, с когото си, се интересува постоянно от това ти как се чувстваш, би било най-логичното нещо просто да му даваш насоки в прав текст, но тези мъже са огромна рядкост в днешния свят и затова е хубаво да си променим малко мисленето и да погледнем по-абстрактно на нещата.

Все пак има някаква граница, която трябва да е налице, за да предприемете по-внимателни действия. Например – Ако мъжът се бои да не ви изгуби и цени връзката ви, или поне се нуждае от нея. И ако все пак интуицията ви говори, че има някакъв шанс.

Как може да действате? Първо съберете сили и си дайте срок. Позволете си последен опит, ако нещата не се получат кажете край завинаги и не се връщайте повече назад.

Стратегията: Стратегията ви трябва да е абсолютно и напълно изненадваща, дори и за самите вас. Тоест, ако до този момент сте имали един подход, го сменете напълно. Ако и този път не стане, поне знайте, че сте опитали. Желая ви успех. И нали знаете, надеждата винаги вярва в любовта.

Google+ Comments

NenObuvki