Какво трябва да има фаталната жена?

fatal womanФаталната жена – Моника Белучи, Катрин Зита Джоунс, Черлиз Терон, Шарън Стоун… Това са жените, които са влизали в ролята на фаталната жена – неустоима, пламенна, елегантна и независима, по която мъжете полудяват, но тя оставa винаги загадка. Появява се в живота им красиво, сипе страст и обаятелност и си тръгва неочаквано и мигновено. Тя не търси мъжете, защото те сами я намират и следват, ала остава далечна за тях – въплъщение на всичките им мечти и въпреки това далечна. Тя е предизвикателство. Ще остане вярна единствено на себе си. За фаталната жена казват, че не може да обича, но обикне ли веднъж е до живот. Друго мнение е, че тя никога не попада във властта на любовта.

В съвременния свят има нужда може би от фатализъм във всяка жена, защото започнаха да се появяват и много фатални мъже – кариеристи, които не позволяват на никоя да докосне сърцето им, не мислят за деца, не желаят да се ангажират със семейство, минават транзит, използват и отлитат.

Ако искате да сте поне малко като фаталната жена и да дадете някому урок, задължително трябва да имате освен силна воля и да се научите кога да затваряте сърцето си, но и някои други нещица.

  1. Червени високи обувки – фаталната жена е облечена шик и винаги е страшно елегантна. Трябва й онзи елемент, който казва на всички: “Внимание!” А какво по-подходящо за целта от подходящ чифт.
  2. Дълга черна рокля – поне една. Малките черни рокли са на мода, но се изтъркаха. Дълга черна рокля с цепка, от тежко падаща материя, показва класа.
  3. Силен скъп парфюм – Фаталната жена ухае скъпо и подбрано. Дори нейният аромат носи послание.
  4. Часовник – тя знае точно кога да се появи и точно кога да си тръгне.
  5. Червило – нейните устни са изкушаващи, но и спиращи. Те са за гледане, не за целуване. Тя ще реши къде и кога.

А вие имате ли аксесоарите на фаталната жена?

Google+ Comments

NenObuvki

One thought on “Какво трябва да има фаталната жена?

  1. Искам да бъза като тази жена, но все си мисля, че съм прекалено ниска за подобна роля. Даже 160 нямам

Leave a Reply