Какво трябва да има фаталната жена?

fatal womanФаталната жена – Моника Белучи, Катрин Зита Джоунс, Черлиз Терон, Шарън Стоун… Това са жените, които са влизали в ролята на фаталната жена – неустоима, пламенна, елегантна и независима, по която мъжете полудяват, но тя оставa винаги загадка. Появява се в живота им красиво, сипе страст и обаятелност и си тръгва неочаквано и мигновено. Тя не търси мъжете, защото те сами я намират и следват, ала остава далечна за тях – въплъщение на всичките им мечти и въпреки това далечна. Тя е предизвикателство. Ще остане вярна единствено на себе си. За фаталната жена казват, че не може да обича, но обикне ли веднъж е до живот. Друго мнение е, че тя никога не попада във властта на любовта.

В съвременния свят има нужда може би от фатализъм във всяка жена, защото започнаха да се появяват и много фатални мъже – кариеристи, които не позволяват на никоя да докосне сърцето им, не мислят за деца, не желаят да се ангажират със семейство, минават транзит, използват и отлитат.

Ако искате да сте поне малко като фаталната жена и да дадете някому урок, задължително трябва да имате освен силна воля и да се научите кога да затваряте сърцето си, но и някои други нещица.

  1. Червени високи обувки – фаталната жена е облечена шик и винаги е страшно елегантна. Трябва й онзи елемент, който казва на всички: “Внимание!” А какво по-подходящо за целта от подходящ чифт.
  2. Дълга черна рокля – поне една. Малките черни рокли са на мода, но се изтъркаха. Дълга черна рокля с цепка, от тежко падаща материя, показва класа.
  3. Силен скъп парфюм – Фаталната жена ухае скъпо и подбрано. Дори нейният аромат носи послание.
  4. Часовник – тя знае точно кога да се появи и точно кога да си тръгне.
  5. Червило – нейните устни са изкушаващи, но и спиращи. Те са за гледане, не за целуване. Тя ще реши къде и кога.

А вие имате ли аксесоарите на фаталната жена?

Google+ Comments

NenObuvki