colorful-Love-e-m-womens-shoes-23502706-480-480Имам чувството, че в последно време жените все по-често са принуждавани да избират между удобството и красотата.

Все пак едни от най-удобните обувки, правени някога, са кецовете и маратонките. Поне за мен са те. Как да ходиш на бизнес вечеря по кецове обаче? Не можеш.  Ще кажете сега, че носите от онези пантофки, които много нашумяха в последно време. Те са сладки и удобни, но все пак не ми изглеждат много професионално. Те са ежедневно обувчици, които слагаме, когато не знаем какво друго да си обуем. Другаде се крие красотата да дамската обувка.

Коя жена ще отрече, че елегантните, лъскави, високи обувки, които ни издължават поне с 10 см и карат крака ни да изглежда невероятно, не са и най-предпочитаният й избор за красива обувка. Но колко от жените са склонни всъщност да носят подобни токчета всеки ден? Въпреки красотата си, те не са толкова удобни, колкото ни се иска и затова често ги избягваме.

Това е вечният проблем за жената и нейните обувки. Какво да избере: красотата или комфорта? Защото на всяка от нас й е познато до болка  чувството, когато се прибере у дома вечер и най-накрая се събуе боса. Знаете за какво говоря, нали? За онова изтръпване на краката, бодежи във възглавничката на стъпалото и лека пронизваща болка при всяка крачка. Това не е комфорт, но пък знаете, че цял ден сте изглеждала неустоимо…

 

Google+ Comments

NenObuvki