3 модни трика, за да бъдете не просто модерни, а и стилни

Жените, които се интересуват от мода, освен да изразяват себе си чрез дрехите си, се стремят да изглеждат по-стилно. И когато гледаме блогъри и инфлуенсъри в Instagram, те на пръв поглед успяват да бъдат много стилни без никакви усилия – спонтанно и естествено.

Реалността обаче не е съвсем такава. Има трикове в модата, които карат една жена да изглежда по-стилно. В тази публикация ще ви дам няколко съвета, за да изглеждате по-стилно, използвайки съвсем прости, но ефективни, модни трикове.

1) По-малкото е повече: Заложете на основите

Ако искате да сте по-стилни, знайте, че в модата често „по-малкото е повече“. Най-простите елементи, без излишен блясък, като обикновена бяла тениска, могат да бъдат много стилни, ако ги използвате правилно. Дънките също са основен и много сигурен залог – както класическите, така „износените“, така и „изпокъсаните“. И най-хубавото при инвестирането в тези базисни модни елементи е, че те са много гъвкави – можете да ги комбинирате в няколко различни стила. Независимо какъв е вашият личен стил, бялата риза е нещо универсално – започнете от нея.

2) Инвестирайте в „трети“ елемент

Блуза, панталон… и още нещо. Третото парче от облеклото наистина допълва визията. Това в основата си е просто наслагване: може да бъде сако, блейзър, жилетка и др. Коя ще е тази дреха ще зависи от вашия стил и какви са вашите лични предпочитания. Но факт е, че добавянето на трети елемент е прост трик, който променя външния вид из основи. Също така, нещо като черен блейзър например е супер универсално и можете да го използвате по различни начини за различни поводи. Заслужава си инвестицията! Аз лично много обичам да използвам трети елемент и винаги се опитвам да го добавям към облеклото си. Съветвам и вие да пробвате.

3) Не забравяйте аксесоарите

Аксесоарите са допълнение на вашия външен вид, отличен начин да бъдете по-стилни с малко усилия. Често чифт забележими обеци или комбинация от няколко колиета могат да трансформират погледа ви от семпъл и прост до по-стилен и уникален. Коланът е любимият ми аксесоар. Невероятно е как може един колан да трансформира външния вид. Изчистена визия, с дънки и тениска (да, обичам тази комбинация), става мега стилен, като добавите колан, например. Също така, променяйки аксесоарите, можете да използвате едни и същи дрехи по няколко различни начина и пак да получите съвсем различни облекла. Така че, струва си да инвестирате в аксесоари!
Тези три съвета бяха най-простите и основни, които мога да ви дам. Следващият път ще надграждаме с още идеи и предложения. Дотогава съчетавайте, експериментирайте и най-важното – забавлявайте се!

Google+ Comments

NenObuvki