Еспадрилите с платформа завладяват сезона

Еспадрилите с платформа завладяват сезона

Може би и вие сте от хората, които щом времето започне да се затопля обичат да носят еспадрили. Тенденцията връхлетя като цунами през последните години и трайно се настани както в стила на младежите, така и в този на по-зрелите. Въпреки че еспадрилите се определят като италиански и малко по-малко испански традиционни обувки, класиката им се наложи отново и то в световен мащаб. Различното сега е само едно – платформата.

Предполагам, че много от вас са запознати с италианската фирма Manebí, която е посветена изключително на създаването и разпространението на еспадрили в целия свят. Тъй като този вид обувки не се носят единствено през зимния сезон, точно тогава служителите в холдинга могат да помислят за създаване на по-креативни модели. Така се ражда и новата тенденция – по-висока, двойна подметка, платформа.

След модата на кецовете с подобни подметки на Superga и Converse, сега блогърите и инфлуенсърите са във възторг и вече залагат на този тип високи еспадрили. Разпространението е толкова масово, че дори модели от този тип вмогат да се намерят в магазини като Zara, Stradivarius, Massimu Dutti.

Всичко сочи, че еспадрилите отново стават хит това лято, а разнообразието от видове може да се открие навсякъде. Изключително актуални са изработените от кожа, деним или дантела. Интересът към тях е голям, защото можем да използваме еспадрилите за разходки в свободното време, на плажа, за офиса, за партита. А сега благодарение на високата си подметка, се превръщат в тотален хит, който придава едновременно елегантност, модерност и находчивост във визията на всяка дама.

Еспадрилите ще са хитът на 2020 г. и според мен не само при дамите, но и при мъжете. С платформа или не – това са любимите обувки на поколения наред. Нямам търпение да се сдобия с поредния си нов чифт.

Google+ Comments

NenObuvki