Дамски балерини за работа

Дамски балерини за работа

Дали работим частично, или пък изцяло прекарваме време в офиса, важно е да се чувстваме добре, комфортно и удобно в обувките си. Защото нека си признаем, отеклите и изморени крака, не са от нещата, които искаме да ни се случват. За мен, едни от обувките, които са супер удобни и подходящи за носене целодневно и ежедневно, са тези тип балерини.

Освен че е лек и носи комфорт, този модел също се съчетава с всеки стил и дрескод. Балерините просто се превръщат в любими обувки на всяка дама. И има защо. Тук реших да ви опиша основните начина и облекла, с които може да ги носим. Нека видим кои са.

Първото съчетание, на което обръщам внимание е, с пола. Представете си стил тип Одри Хепбърн – под коляното и изрязана в трапецовидна форма. Отгоре може да сложим както хубава риза, така и бяла тениска или ефирен топ.

Второто съчетание е това с рокля, което е особено подходящо за топлите месеци. Балерините са идеално дуо както с ефирни дълги рокли, така и с къси. Препоръчително е обаче да не ги комбинираме с тесни и памучни облекла, особено с минимална дължина. Подобна комбинация не изглежда добре и е далеч от представата за приятния външен вид.

И естествено остана съчетанието на обувките с панталон. Любимата ми комбинация е с тъмносини или черни панталони, балерини с тъмен връх и бежово тяло и бяла риза. Това е удобен и елегантен аутфит, подходящ за офиса, а и за бизнес среща.

А вие как носите своите обувки тип балерини?

Google+ Comments

NenObuvki