Код „розово“

Код „розово“

Розовото е най-женствения и романтичен свят. Затова не е чудно, че в продължение на няколко сезона то присъства в колекциите на едни от най-известните модни къщи. Много знаменитости, сред които дори и мъже, започнаха да носят различни нюанси на цвета, за да бъдат актуални и да се впишат в модата. Ако искате да добавите този приказен цвят към стила и гардероба си, защо не започнете с токчетата?

Ако предпочитате розовото към ежедневните тоалети, за да се видите с приятели или друг приятен повод, бледорозовите токчета биха свършила чудесна работа. Този нюанс е универсален и се комбинира с много други цветове като бежово, каки, сребърно, бяло или черно.

В тази връзка добър вариант е да комбинирате розовите си токчета с бял панталон, ефирна риза и бледорозов топ. Също може да допълните тоалета си с деликатни аксесоари като очила или пък часовник от розово злато.

Ако пък модата е вашата страст, бъдете смели и носете всякакви яркорозови аксесоари. Когато излизате с приятелите си, носете розови лачени токчета. Комбинирайте ги с някои черни шорти в стила на Емили Ратайковски. Рокля в каки и блодорозова шапка също стоят страхотно. Не забравяйте и оригинална чанта в розов нюанс със златна верижка, разбира се.

Google+ Comments

NenObuvki