Lady-Fashion-Rain-Boots-Women-Wellington-boots-Galoshes-Gumboots-3Color-34-39-Customized-40-43-WholesaleНикой не може да отрече, че през последните дни ни заваляха доста обилно дъждове, та дори и сняг натрупа в не малко краища на страната ни.

Подобни условия са най-тежки за обувките ни. Мокро е, влажно е, студено и в повече случаи краката ни се намокрят. Аз например имам два чифта ботуши, на които мога да се доверя, но поне 85% от обувките ми биха ме “предали” в дъждовното време и оставили с подгизнали крака цял ден.

Има едно лесно и удобно решение за такива ситуации, но признавам, че в моите очи не е много естетично. Става дума за гумените ботуши, които набраха популярност у нас през последните няколко години. Фактите са следните. Гумени ботуши със сигурност ще опазят краката ви сухи. Ниски са, така бе би трябвало да са удобни. Казвам би трябвало, защото аз самата никога не съм имала такива и не мога да потвърдя от личен опит. От естетическа гледна точка тези обувки са по-спортни, така че внимавайте с какво ги комбинирате и мислете внимателно. Не ми се струват подходящи за работа в офис, защото поне у мен не оставят много професионално впечатление. Винаги ми напомнят за баба ми, която нахлузваше едни такива и крачеше из нивата, докато полива растенията.

Може би аз самата не съм открила моя специален чифт все още и затова съм леко предубедена към тези обувки. Ще продължа да търся обаче. Пожелавам успех и на вас, ако сте решили да се пренасочите към гумените ботуши като избор за есента.

Google+ Comments

NenObuvki