60d10ef4e1aa3286ecf745d6cb83c4d4Стратегията е наистина добра, уверявам ви. Всеки мъж има специфичен вкус към обувки. Те до известна степен показват характера му, но не това ще е темата на моята статия. Дали ще ви допадне мъж с официално обувки, който взема на сериозно мениджърската си позиция в някой офис, или пък по-стабилни и грубовати, а защо не маратонки, това си е изцяло ваше собствено предпочитание.

Но по това как той се грижи за обувките си ще забележите много повече неща и ще предвидите и бъдещите ви взаимоотношения.

Определено прави добро впечатление мъж, който се е погрижил да почисти обувките си, преди излизане. Изгладил е внимателно крачолите и вързал прилежно връзките. Той е сериозен, отговорен и държи да се представи добре. Този мъж ще е внимателен към най-малкия детайл от вида си и ще забелязва много от вашия.

Обратното не е за предпочитане Мръсни или неподходящи обувки според повода, говорят за немарливост или съзнателна небрежност на мъжа. Той определено ще е от типа, на които не им пука много нито какво обличат, нито какво вие мислите по въпроса. Да не говорим, че най-вероятно няма изобщо да ги е грижа как вие ще застанете до тях. Не малка част от тези мъже са склонни да забравят да ви честитят празници или просто да не забелязват настъпилите около вас промени. Не, че не са добри, но просто са толкова разсеяни и ненаблюдателни. Трудно ще култивирате в такъв човек нови навици.

Същото важи и за вас, скъпи читателки. Обгрижвайте обувките си. Не само ще правите добро впечатление на господата, които са склонни да го забележат, а и ще удължите живота на тялото и подметките им.

Google+ Comments

NenObuvki