Като записах за чудатата и едновременно толкова добре приета идея за обувките за двойки, няма как да не покажа едни други обувки, които макар и различни, са белязани отново от вълненията на любовта.

66ff652a984162e9e95a769e45b303e4Каква по-обикновена ситуация от тази: влизате в магазина, харесвате си най-страхотните обувки, но вместо да ги занесете у дома или да ги обуете веднага, ги давате на съответния специалист, за да отбележи на подметката датата на вашата първа романтична среща с любимия, сватбата или годежа. И ако това не е прецизна жена, здраве му кажи! При това доста разсъдлива, защото ползите от действията са и за двама ви и за всички около вас. Ако той забрави датата на годишнината ви, дано поне не забрави на кои обувки сте я написали. Приятелите ви също ще знаят кога да ви честитят, стига да вървят по петите ви или да ви гледат в подметките, когато сте седнали и сключили крака един върху друг.

А вие се радвайте на новата си уникална придобивка и се надявайте да сте купили достатъчно качествени обувки, че подметките да не се изтъркат. А ако все пак датата се заличи – в никакъв случай не го смятайте за лоша поличба. Все пак всеки път като ги носите стъпвате върху написаното, нали?

 

Google+ Comments

NenObuvki