Жълт кантарион

Жълт кантарион

Не знаех за полезните действия на жълтия кантарион, докато не ми се наложи да потърся някаква помощ от природата за успокоение.
Наистина не знам колко действа, но на мен това, което най-много ми хареса е, че вкуса му е много приятен. Преди изобщо не обичах да пия течности, а сега пия по 1 литър чай на ден и ми е приятно. Това, което бих ви посъветвала е да внимавате откъде го взимате, защото има разлика и в силата и в ефекта. Както може би знаете с жълтия кантарион не трябва да се прекалява, защото все пак съдържа съставки, които са силни и са като лекарство. Когато започнах да го пия бях на село и си го брах буквално от двора. Там въздуха е страхотен, а почвата е много плодородна. Затова, наистина там чаят ставаше прекрасно на вкусен. Когато изпих буквално цялата ливада се върнах тук и отидох до пазара да си купя. Там имаше едни баби със сергии, които не ми изглеждаха много достоверни, но просто не знаех от къде другаде да си намеря самата билка. Действието му определено се различава, но пък става като се има в предвид аз в какви количества го пия.
Затова моят съвет е да се стараете да слушате собствената си преценка и да пиете, колкото виждате, че не ви вреди. Казват, че не трябва да се приема през тъмната част на денонощието, но защо е така нямам никаква идея.

Google+ Comments

NenObuvki