Обувките, които носим само на Свети Валентин

Обувките, които носим само на Свети Валентин

Февруари е – за влюбените е месецът на любовта, виното и … визиите, които са подходящи единствено за Свети Валентин. А за мен, основната част от визията се определя и чрез обувките. Обсъждайки темата с мои близки приятелки, стигнахме до извода, че съществуват няколко вида обувки, които сме купили и обуваме само за Свети Валентин. Ще ви ги представя в следващите редове, а вие може да ми споделите, дали и при вас е така – интересно ще ми бъде да разбера.

Разбира се, класиката – червени и на висок ток. Само представата за такива обувки веднага отвежда към любов, страст и празничен повод. Противоречиви са мненията обаче – дали обувките да са кожа или лак. Според някои кожата е по-дискретна, доколкото лакът – подхожда повече за Хелоуин.

Ами обувките с ток и на сърца? Да, има такива и както се досещате не са подходящи за ежедневна употреба, за офиса или дори за парти. Затова Свети Валентин си остава денят, в който може да ги сложим и да не изглеждат гротеско.

Друг модел, който според мен също не е подходящ за ежедневието, било и за парти вечер, е обувки с висок ток и с леопардова щампа. Модата им отмина, макар че имаше опити да се възроди славата на този десен. Така че, съветът ми е, ако имате такива обувки, сложете ги в Деня на влюбените, но през останалите дни, приберете ги в кутията.

А сега ви поздравявам с една лека и приятна песничка: https://www.youtube.com/watch?v=hAlpjOkCWCE

Google+ Comments

NenObuvki