Ослепителни за празниците

Ослепителни за празниците

Коледа наближава. Преди да се потопите в лов на подаръци или други домашни приготовления, планирайте какво ще облечете в празничната вечер. Независимо къде или с кого прекарвате Коледа, може да заблестите дори по-ярко от звездите. Ето как:

Тази нощ от годината си струва да изглеждате специални. Не само за семейството или приятелите, но и за вас самите. Така че препоръчително е да забравите за дънките и вълнените чорапи и да ги замените с токчета и елегантно, официално облекло. Защото модата не спи дори по празниците.

Случвало ли ви се е по време на вечеряте ли с вашите родители или роднини да искате да покажете най-доброто от себе си? Разбирам ви отлично! А рецептата за успех е семпла: ансамбъл с тъмносиня коледна рокля с тюл и бургундски токчета. Както казват стилистите, тъмносиният е новият черен цвят, универсален е. Той е любезен, но с характер. В комбинация с приглушеното червено ще изглежда феноменално.

А празнувате ли Бъдни вечер у дома? Представете се като кралицата на къщата, като съчетаете асиметрична червена рокля с черни обувки на висок ток. Тази комбинация класическа и вечно актуална.

А за едноцветните комбинации какво ще кажете? Харесвате ги, но не знаете дали са подходящи за Бъдни вечер и Коледа? Разбира се, че са. Вечерна черна рокля с V-образно деколте би изглеждала перфектно с обувки на платформа или на ток в същия цвят. А и нека си припомним какво казват в някои модни среди – дамите, носещи черно, имат най-цветната душа. Така ли е?

Google+ Comments

NenObuvki