Съчетават ли се маратонките с … палто?

Съчетават ли се маратонките с … палто?

Палтото е едно от най-предпочитаните облекла, които може да носим по време на есенно-зимния сезон. Тъй като е и доста елегантна дреха, стои страхотно с всякакви боти до глезена, ботуши и особено с такива на висок ток. Но какво ще кажете за една по-различна комбинация с маратонки например?

Вече няколко сезона модните дизайнери са убедени, че съчетанието на елегантен стил със спортни елементи е отговорът на нуждите на съвременните жени. Така че, ако сте от хората, които винаги имат много работа, но в същото време искате да изглеждате елегантно и женствено, носете маратонки или кецове с дължина до глезена. Перфектен избор могат да бъдат модели от марката Vans с характерния си дизайн, който хем не се набива на очи, хем е отличителен.

Съчетаването на бели маратонки с елегантно късо палто е популярна тенденция сред много инфлуенсъри. Някои от тях съчетават класически бежов тренчкот със светли тесни панталони и маратонки на марката Puma. Аутфитът се допълва чудесно и с модерна малка чанта. Облеклото изглежда удобно, подходящо е за стрийт стила с нотка на елегантност.

Маратонките също се съчетават добре с палта със смели цветове. Модерна комбинация е червено палто, син суитчър и маратонки FILA например.

Ако не харесвате белите маратонки – има и друго решение. Леопардови щампи. Да, десенът отново е актуален, като този път намира израз и при спортните обувки. Като цяло хитови са животинските щампи, така че, ако обичате да следвате тенденциите, сега е подходящият момент да го направите.

Google+ Comments

NenObuvki