Пролетта и лятото са двата най-подходящи сезона за сватба. Но независимо сезона, роклите и сватбените аксесоари от векове са едни и същи. Особено внимание се обръща на обувките.

Повечето жени са средни на ръст и могат да си позволят високи и красиви сватбени обувки, но става доста сложно когато булката е висока почти колкото младоженеца или пък сватбата е събитие с много танци. Какво да правим тогава?flat-lace-wedding-shoes-

Подготвила съм няколко предложения за нетипични сватбени обувки, защото се замислих: ами обувките са си обувки!  А и какво ни пречи на сватбата си да изглеждаме чудесно, но и да ни е удобно?

Затова  – нека преправим някои обикновени ниски бели пантофки като сватбени обувки. Може обущар или самият шивач да им прилепи панделки и мъниста, да им сложи каквито искате декораций и вие ще имате уникални ваши обувки, с които да танцувате, да се забавлявате и да сте идеалната височина за вашия партньор.

dance wedding shoesАко не ви харесва идеята с пантофката, друг вариант е да си поръчате танцови обувки, които отново да декорирате. Танцьорите по спортни или латиноамерикански танци имат едни от най-удобните обувки на света. Те се изготвят по поръчка и прилепват идеално на стъпалото. Моделът им е специално създаден с цел да доставя на стъпалото идеален комфорт, височина и стабилност.

Най-важното на сватбените обувки е да са удобни и да не ви убиват. Затова каквито и обувки да сте избрали, никога не забравяйте да ги поносите поне две седмици преди Големия ден, за да има време да ви убият и мазолите ви да за заздравеят. Напръскайте ги със спрей за отпускане или им добавете необходимите стелки и облепете с мек материал отвътре, за да слягат добре и да галят, вместо нараняват крака ви.

Google+ Comments

NenObuvki