Манията по обувки: лечима или не?

Когато питате една жена, колко обувки има, вместо да получите някакъв логичен и прагматичен, отговарящ що-годе на истината отговор, тя непременно ще ви отвърне… че няма никакви!

Да, този феномен, че на жените никога не им достигат обувки, ни е познат до болка. Това е така, тъй като обувката е онова допълнение към тоалета, което ни кара да изглеждаме завършени, но и ни носи удобство.

legsМанията по обувките е като всяка друга мания. Тя ни обзема и ни кара да изпитваме слабост към красивите неща. А обувната индустрия създава истински бижута, които да сложим на краката си. Те привличат вниманието ни с цвета, формата, украсата, материала, от който са направени…

Друг е въпросът, че обувката е единственото нещо, което жените виждаме без да се оглеждаме по витрините на магазините. Обувките на висок ток пък са желани и по още една причина. Те са онова пособие, които ни прави да изглеждаме по-стройни, тъй като височината изпъва крака, отнема от големината на стъпалото и прасците ни изглеждат по-издължени. Коя жена не желае фигурата й да има по-грацилен вид. А това е повече от значимо, тъй като мъжете пък стереотипно харесват жени с красиви и дълги крака.

Ето как един мъжки фетиш и желанието на жената да е обект на внимание и винаги привлекателна, ми помогнаха да открия разковничето на манията по обувките. Която определено не е лечима. Дори жената да има по-ниски доходи, тя винаги ще намери начин да си купи нови обувки.

А вие, колко обувки имате? Внимавайте какво ще ми отговорите 😉

Google+ Comments

NenObuvki