Fingers-Speed-ShoesО, колко странно реагирах за първи път, когато видях такива обувки:

Познати ми бяха от каталози, но у нас не ги бях засичала на ничии крака в никоя витрина. До вчера в автобуса, когато момче се качи с тези странни маратонки… на хобити. Всъщност точно това си и помислих. Че най-вероятно тези малки Толкинови създания са станали причина за подобни модерни модели. И въпреки уникалната визия, честно казано не мога да си представя тази обувка да е удобна.

Но зависи. Преди време много нашумяха чорапите с пръстчета. Аз лично никога не съм се чувствала комфортно в тях, тъй като усещането да имаш нещо между пръстите на краката си ми се струва неестествено. Но на хора с по-голямо разстояние между пръстите най-вероятно им се вижда наистина готино. За останалите дизайн като този дразни.

С обувките ми се струва почти същото, а именно – безкрайно нефункционални и предизвикващи мазоли на места, които и не подозираме. Надявам се пръстите да са само за декорация, но като гледам така – едва ли. Е, поне има нещо полезно в такива обувки и чорапи – винаги ще сме сигурни, че отсрещният човек има по равен брой пръстчета и на двата си крака. 😉

Google+ Comments

NenObuvki