Bridal-Shoes-Discount-1В деня с главно “Д” всяка дама иска да е перфектна: рокля, прическа, грим, бижута и, разбира се, обувките. Те, на свой ред, трябва да бъдат съобарзени с няколко фактора. Височината им не е препоръчително да надвишава 7 см, защото ви очакват хора, ръченици и купища роднини и приятели, които ще ви придърпват към дансинга с: “Това е нашата песен!”

Токчетата трябва да бъдат подбрни и според младоженеца, защото съм присъствала на сватби, където булката, покачена на кукили, става по-висока от младоженеца. Ефектът освен комичен предизвиква и огромно чувство на неудобство у мъжката част.

И последно, това е лично мое мнение, обувките за сватбения ден трябва да са нежни и женствени. С други думи, издържани в класически стил, без прекалено смели комбинации и форми. Прави ми впечатление напоследък, че много булки залагат на платформата, която е суперактуална и модерна, но някак не подчертава булчинския силует, няма я грацията и фиността на тънкото токче.

В крайна степен, когато избирате чепици за сватбата, най-важното е да ви харесват и да допринесат за усещането, че това е специално и емоционално преживяване.

Google+ Comments

NenObuvki