По-голям или по-малък размер обувки?

small nomber shoeМного от вас са се сблъсквали  с проблем да са между две номерации, когато избират обувки. Чудят се дали да купят по-малките и да се надяват, че ще се отпуснат, или да купят по-големите, за да не им убиват дълго време. Двоумението идва от практическия опит, който ни е научил, че когато вземем по-големи обувки, с времето те ще се разширят премного и няма да можем да ги носим, а ако вземем по-малките – толкова ще ни убиват, че няма да можем да ги сложим.

Решението може да бъде следното – или купувате по-големите обувки и заедно с тях избирате подходящи стелки, които да отнемат малко от номера, или по-малките, но заедно с препарат за отпускане, надявайки се, че материята ще омекне дотолкова, че да можете да ги слагате без след това да чувствате разранени краката си.

Друг вариант е да имате свое място, от където винаги да купувате обувки. Магазин, за който знаете как работи и как номерацията се пада на крака ви. Така ще си създадете клиентско име и ще се ползвате и от облагите на фирмата, ако се наложи да направите замяна или ремонт на тока. Продавачите ще познават крака ви и ще ви насочват към идеалния модел. Като друго предимство ще изтъкна, че винаги ще ви запазват от най-добрите модели и ще ви дават препоръки за носене и информация за качествата на обувката.

Google+ Comments

NenObuvki