Днес ще поставя на фокус красивите хора с нередовно облекло. Какво ще рече “нередовно”? Ами така наричам аз контетата, с липса на стил или мадамите, които не могат да ходят на собствените си токчета.

Последните са ми любимки! Неведнъж съм виждала направени момичета, качили се на 12 сантиметра, без умението даhgafsdjagfбалансират. Походката им е низ от спъвания, патешко клатушкане или подгъване на коленете. Да се запита чак човек, защото горките си причиняват това. Модата е създадена за комфорта на хора със всякакъв вкус. За разсъдливите и внимателните. Подборът на това, какво ви отива ще ви направи моден експерт във вашите среди. Но сляпото следване на тенденциите ще ви злепостави пред приятели. Внимавайте с избора и не създавайте модни катастрофи. Независимо, че леопардовата шарка е класика не може една зряла жена с едри бедра да се намъкне в тесен клин  с подобен десен. Актуалния зелен цвят пък не отива на всеки тип тен. Високите токчета са за опитни жени, или за такива, които ще се качат в автомобил, ще слязат пред заведението, ще се разтъпчат до масата и след това чипикът само ще краси крака им, докато си почиват на удобното канапе. Високите токчета определено не стават за разходка. Не са удобни и за танци. За движение дизайнерите са създали с няколко сантиметра по-ниски и с даже са проектирали специален свод.

Така че, дами, моят съвет е за да не сте от онзи тип кашкавалени крака, обуйте обувка, която да подхожда на повода, на фигурата ви и не се мъчете с 12 сантиметра с капси, само защото смятате, че ще сте секси. Няма да сте, ако кривите цяла вечер глезените си и стъпвате като на тръни. Понякога по-ниската обувка ще ви направи далеч по-предпочитани, защото ще излъчвате самочувствие. Самочувствие, което идва от увереността, че сте здраво стъпили на земята.

 

Google+ Comments

NenObuvki