Зимни тендеции при обувките

Зимни тендеции при обувките

Ах, тази наша страст – обувките! Обичаме ги през всички сезони, във всичките им форми и височини. А с какви ли модели ще ни изненада тази зима?

През зимния сезон 2020-2021 чизмите отново придобиват популярност. Освен че са красиви, извайват краката ни и пазят от студа. Можем да ги комбинираме с рокли и поли от актуалните зимни модели. А ако искаме да бъдем като холивудска звезда, можем да съчетаем черни чизми с бял oversize блузон и да добавим за разкош кожен каскет или палто тип Teddy bear.

Ботушите с животински принт също се завръщат. А комбинирани с кожени поли или едноцветни рокли, стоят фантастично.

Тази година особено актуални са и така наречените бойни ботуши, които наподобяват военен стил. Те са с по-груба подметка и вид, но са изключително удобни, топли и декорирани по най-различни начини. Може ни едни от най-практичните обувки, които защитават краката от дъжд, сняг и са устойчиви на лед.

И при обувките, и при ботушите през този сезон се набляга на модели, украсени с шипове, катарами, синджири, апликации или разноцветни връзки. Разнообразието от цветове, височина и форма е богато, така че всяка дама може лесно да открие своя модел, чрез който да изрази стила си и своята индивидуалност.

Google+ Comments

NenObuvki