Знаете ли кой има имен ден на 5 май?

Българският православен календар е изпълнен със знайни и незнайни именни дни. Докато някои от тях са известни, всички ние ги познаваме и честваме (като Гергьовден и Цветница например), то други са по-неизвестни. Затова ви питам, знаете ли какъв ден е днес?

beautiful-best-friends-bff-fashion-Favim.com-1676404Не се притеснявайте, ако не сте наясно. И аз нямах представа до преди няколко години, защото дотогава не познавах едно определено момиче. Името й е Ирина и днес има имен ден! Понастоящем сме много добри приятелки, редовно излизаме, пазаруваме и си споделяме какво ли не. Може да се каже, че тя е моето вдъхновение на тема обувки. Не се страхува да експериментира в каквато и да е насока и винаги ме изненадва с поредната си екстравагантна покупка. С нея сме като инг и янг, вечно на противоположни мнения що се отнася до мода и стил, но неразделни в което и да е отношение. Като се замисля, предпочитанията на моята приятелка относно обувки са толкова противоположни от моите, че не бих носила нито един чифт от нейните. Нито тя от моите…

Както и да е, стилът й е уникален и страшно много й отива. Използвам днешния ден, за да поздравя Ирина (тя си знае коя е) и да й честитя хубавия празник. Благодаря ти, за приятелството и подкрепата. Бъди винаги щастлива, весела, усмихната и екстравагантна. Не позволявай хората около теб да те променят, защото си единствена и неповторима.

Google+ Comments

NenObuvki