Бърз кредит от MicroCredit и обувките са твои

Жената и нейната любов към обувките… Това, дами и господа, е непреходна връзка, която едва ли някога може да бъде прекъсната. Обичаме ги всякакви – с тънко токче, ботуши, боти, ежедневни, кецове… И понякога, подобно на Кари от „Сексът и града“, трудно успяваме да направим сметката за това колко пари сме похарчили за любимите си обувки. Но аз се справям с едно отскачане до офис на MicroCredit, а след това се наслаждавам на разходките с новите си обувки.

MicroCredit е небанкова финансова институция, която предлага бързи потребителски кредити на широк спектър от хора. Продуктите ѝ са съобразени с търсенето и индивидуалните потребности на клиентите на компанията, а условията им са повече от примамливи.

CrediHome е най-стария продукт на дружеството, който предлага бързи парични заеми на стойност от 200 до 3000 лева, за срок от 9 до 48 седмици или от 3 до 12 месеца. Документацията по кандидатстването за бързия кредит е максимално опростена и е сведена до минимум, а парите се получават бързо и то в брой. Не се изисква доказване на доход, обезпечение на заема или поръчители.

Има разработен продукт, за хора с доказан месечен доход, който предлага бързи кредити на стойност от 600 до 3300 лева, това е CrediGo . Лихвата е фиксирана, вноските са разпределени на равни части за всеки месец, а потребителите могат да се възползват от 30-дневен гратисен период за плащане на първа вноска.

При следващия продукт CrediTrade се обръща внимание на онези потребители, които имат малък или среден бизнес или упражняват свободни професии. При избора на този бърз кредит лихвата се признава за разход на фирмата, потребителите имат възможност за безлихвено връщане в рамките на 30 дни, при заплащане на административна такса, 45-дневен гратисен период за първа вноска, бързо одобрение и минимална документация.

MicroCredit е член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), в която членуват най-големите небанкови финансови институции, които предоставят подобен тип услуги на българския пазар. Тя е регистрирана небанкова финансова институция и подлежи на контрол от страна на БНБ.

Отличава се като първото дружество от този тип, което е извършило частна емисия корпоративни облигации на обща стойност 3 млн. лева в България.

Google+ Comments

NenObuvki