Има ли подходящи обувки за цветните чорапогащници?

Има ли подходящи обувки за цветните чорапогащници?

Есен е и цветните чорапогащници отново са хит сред дамите. Богати на цветове и създаващи красота, също като сезона. За да се получи този ефект обаче, трябват и подходящи обувки, с които да хармонизират за завършена визия. Въпреки че, за да ги съчетаете, трябва да сте малко смели, но със сигурност си струва!

Не е необходимо да познавате тенденциите, за да носите цветни чорапогащи. Нужно е само малко въображение и желание да се откроите от тълпата. Мислейки за това, избрах няколко примера от Instagram, които могат да ви послужат като вдъхновение и да ви покажат какво да комбинирате с жълт, червен и дори зелен чорапогащник. Готови ли сте цветът да превземе гардероба ви?

Жълтото е енергичен и стимулиращ цвят, способен да оживи всяко облекло. Blair Eadie, авторът на популярния блог Atlantic Pacific, има особена слабост към жълтия чорапогащник. Между другото, тя ги носи с костюм с щампа и рокля с оригинален вестникарски печат. А обувките? Според Блеър те трябва да контрастират с чорапогащника. Например тъмнокафяви обувки или черни сандали.

Червеното има голяма сила. То прави другите цветове по-ярки и сияещи и ги кара да се превърнат в нещо много красиво. Това е една от причините да носите червени дамски чорапогащи. Можете да ги комбинирате с розови дрехи или да заложите на нещо по-неутрално, като черно. Жените, които определят тенденциите, често комбинират червени чорапогащници с червени обувки.

Зеленото, независимо дали е тъмно зелено, изумрудено или неоново, трябва да присъства в гардероба ни. Това е уникален цвят и определено има ефект и привлича вниманието. Често подценяваме потенциала на този цвят или не знаем как да го стилизираме. Ако не сте сигурни какво да носите със зелен чорапогащник, опитайте да го включите в общия си външен вид. За да разчупите зеленото, можете да заложите на обувки в нюд цвят или дамска чанта, която му контрастира.

Google+ Comments

NenObuvki