Токчета за всеки вкус през 2017

Последните тенденции в модата ни показаха едно своеобразно завръщане в 90-те години на миналия век, когато всичко беше цветно, късо, високо и интересно. Сега големите имена в модата предложиха интригуващи модели обувки за пролетно-летния сезон на 2017-а. Най-общо казано можем да заявим за тях, че ще има за всеки вкус, повод и удобство.

Най-голямо впечатление ни направиха комбинациите между отворени обувки и сандали с чорапи. Почти всяка известна дизайнерска марка направи своя стилна интерпретация на до скоро заклеймяваното като модно престъпление съчетание на сандали с чорап. Може би провокирани от стереотипа, модните дизайнери са се постарали да дадат интересни предложения, с които превръщат грозното в модерно и красиво.

Освен сандалите и чорапите, тенденциите в обувките за пролет-лято 2017-а година предлагат богат и разнообразен избор за всеки един вкус.

Ако сте привърженички на високите тънки токчета, този сезон ще бъдете много щастливи, защото те отново се завръщат на пазара с нови и интересни модни предложения. Платформите ще продължават да внасят свежо и бразилско настроение. Изработени предимно от естествени материали (корк или имитации на корк), със пъстри и цветни десени, те ще допринасят за пълното изграждане на вашия модерен силует.

Равните обувки на платформа също ще са едно добро решение, ако искате да ви е удобно и въпреки това да сте в крак с модата. Но оказва се, че една от най-големите тенденции този сезон е подчертаването на глезена с различни каишки. Обувките и сандалите с връзки или каишки около глезена се завръщат по-елегантни и провокативни. Освен това са удобни и стабилни.

За високите дами, които поради една или друга причина носят предимно ниски обувки, този сезон ще могат да придадат допълнителна елегантност към визията си с един чифт обувки с котешки токчета.

Чехлите… О, да! Чехлите се завръщат семпли и… шляпкащи 😀

Каквито и обувки да изберете за себе си през този сезон, важното е да са ви удобни и да се чувствате добре в тях. Бъдете смели, експериментирайте с цветовете и шарките (и без това предлаганите дизайни го предполагат). Насладете се на лятото и нека обувките ви ви отведат на прекрасни, живописни места, където ще създадете усмихнати спомени.

Google+ Comments

NenObuvki