img_7368Раз-два-Три-Четири-Пет! T-A-N-G-O! Това са стъпките за тангото. Един път по-бавно, един път по-бързо. Страхотно е когато накараш половинката си да правите нещо заедно. Танцът, особено горещият, ще ви сплоти и ще създаде една особена интимност помежду ви. Няма по-добър начин да общувате един с друг – да постигнете синхрон и да се научите да работите в екип.

Танцът е полезен за тялото и духа. Изпълнението му на фона на музиката отпуска сетивата и разтоварва след продължителния ден. Но всички латино танци изискват малко по-различни обувки. Леки, обхващащи идеално глезена и крака, със страхотно удобно токче. Мисля, че открих колко страхотни са преди години, когато масова бяха напускали на пазара такъв тип сандали. След това дойде модата на безумно високите токове, придружени с платформи в предната част. Сякаш не е достатъчно високо! Обуеш ли ги общо взето имаш чувството, че си на кокили, че всеки момент ще си изкълчиш глезена и че си се превърнала в кукличка от еротичен филм. Удобни и необходими биха могли да бъдат само за изключително ниски жени.

Танцовите обувки обаче са друга работа. Те не се хлъзгат. Имате усещането за изключителна стабилност при движение. Дължината е идеална за крака, формата – точно изчислена за свода. С тях можете да тичате, скачате и разбира се – да танцувате. Освен това кракът ви изглежда повече от елегантен.

Намерих и си купих такива обувки. Отдавана не бях изпитвала такъв комфорт. Очаквам с нетърпение да стане по-топло, за да мога да ги слагам по-често.

Google+ Comments

NenObuvki