Подарък с кауза

Подарък с кауза

Подарък. Една дума, а толкова много емоции и обич, събрани в нея. Защото избирането на правилния подарък показва познание и уважение.

За да помогна на всички, които им предстои да вземат правилния подарък за любим човек, който да е оригинален и направен с отношение, ще споделя едно от любимите ми места. И най-хубавото е, че там може да откриете всичко на достъпни цени и вашето плащане ще помогне на хора в нужда.

Мястото е онлайн и се намира в социалната мрежа Facebook. То е група, която се казва „Купи подарък от майка на дете с уреждане“. От името й може да се досетите от кого е създадена и на кого помага. Аз адмирирам тези борбени хора, защото въпреки че са вкъщи, полагат неимоверни грижи за близките си, които са в затруднение, работят. С двете си ръце създават красиви неща – от чаши до дрехи, сувенири дори и всякакви поръчки по желание на клиентите.

Как да откриете точния подарък? Достатъчно е да напишете пост в групата с това какво търсите, да опишете бюджет и визия на подаръка. Оттам нататък започват да ви пишат както създатели, така и други доволни хора. Гарантирам ви, че изборът ще е голям, а изработката ще е на ниво.

Как помагате? Когато изберете своя артикул и се свържете с човека, който го произвежда, вие вече помагате. При получаване на пратката и заплащането й, сте сигурни, че надценката, която е сложена на продукта и която е нищожна, ще се използва от дете в нужда. Няма банкови сметки и допълнителни условия, които да ви карат да се чувствате длъжни да дадете повече. Защото именно тези майки знаят колко ценен е всеки лев и не искат да издевателстват над обикновените хора с добри сърца.

Ако съм ви заинтригувала, то директно ви оставям линк към „Купи подарък от майка на дете с уреждане“. Разгледайте и помогнете!

Google+ Comments

NenObuvki