Интернет не престава да ме изумява! Освен с многобройните си социални платформи, в които всеки може да споделя каквото намери -и добре, че са те, за да мога поне малко и аз да се информирам за неща като тези, за които смятам да пиша след малко. Явно в мрежовото пространство дебнат какви ли не изненадки.

Не бих могла да кажа кой от двата пола потребява по-активно Интернет, но определено бих могла да кажа кой от двата е по-активен и готов да експериментира. Това сме ние, жените, които постоянно следим сайтове за мода и прически, търсим интимни или здравни съвети, четем форуми и се заплесваме по красиви снимки. Затова в социалната мрежа Facebook се създават толкова много страници за всички онези главозамайващи обекти и лица, които толкова вдигат летвата, че ни карат да се чувстваме направо четвъртити, кривокраки и да гледам на гардероба си като на намерен на улицата кашон с дрехи четвърта употреба. Самочувствието ни се срива и нерядко дори си мислим, че сме непривлекателни за мъжете.

fantasydatingА ето и най-новото. Явно тази тенденция е добре осъзната от находчивите бизнесмени и желанието на необвързаните да се срещат с вълнуващ партньор се оказва много добър онлайн бизнес. Шокирана открих, че съществува сайт “Фентъзи дейтинг” (http://www.fantasydatinggame.com/), където жените печелят точки, за да флиртуват с виртуален представител на противоположния пол. И това не е всичко! Ако се сформира тийм, то тогава могат да се начисляват повече точки, които водят до True love (доколкото ми стана ясно).

Е, дами, явно мъжът на мечтите съществува, но си остава виртуален. Химерна история, но чудя се колко ли отчаяни жени ежедневно тръпнат в очакване да седнат пред компютъра през свободното си време. И, О-Боже-Мой, на какво ни учи Интернет? Да бъдем постоянни кокетки?!

Имам и няколко думи за вас, господа: Внимавайте, защото ще намерите сериозна конкуренция във флирта.

И накрая – да  се обърна и към по-скромните момичета, които очакват мъжът да поеме инициативата: подобни сайтове с положителност ще превърнат жените в по-нападателната част от населението на планетата и какво ще правим, когато мъжете се отучат да бъдат мъже. Силният пол е сериозно застрашен. Социалните роли определено могат да бъдат разменени, което изобщо не ми харесва.

Дами, не се поддавайте на онлайн бизнес провокации. Бъдете женствени, нежни и закачливи, но оставете мъжете да ви докажат, че си струва да се потрудят за вас. Не вие търсете вниманието им, а оставете те да ви забележат и да покопнеят за вашето. Толкова от мен. A bientot!

Google+ Comments

NenObuvki