Онлайн пазаруването става все по-популярно в днешно време. Аз също съм се престрашавала от време на време да си поръчвам това и онова през интернет, но все си мисля, че този тип шопинг си има ограничения и не е всемогъщ. Освен това се губи тръпката от обикалянето, разходките, пробите в магазините и т.н. Както и да е обаче, днес няма да се спирам подробно на общите предимства и недостатъци на реалното пред виртуалното пазаруване, защото реших да разгледам темата, свързана с онлайн покупките на обувки.

Два са факторите, които ме подтикнаха да го направя. Първо, все повече нови и нови сайтове се появяват за е-шопинг. Второ, що се отнася до обувки, не смятам, че изборът им само чрез гледане на екран е достатъчен. Съгласна съм да си поръчам някаква дреха, книга, бижу, чанта, дори козметика или нещо друго, но стане ли дума за обувки, винаги се възпирам, защото:1088037

  • Искам да пипна материала, който е използван за изработка на обувките, и да се уверя, че е качествен.
  • Задължително искам, първо, да обуя обувката и да се разходя с нея, преди да я купя.
  • Трябва да съм сигурна, че ми става. Знаем, че номерациите при различните производители често се разминават, така че винаги подхождам с едно на ум и особено ако става дума за обувки с ток.

 

Google+ Comments

NenObuvki