Обувки за подарък: грешка или добра идея?

Обувки за подарък: грешка или добра идея?

Подаряването на обувки може да бъде както добра, така и лоша идея. Въпросът зависи от това какво и на кого възнамерявате да ги подарите.

Например хората, търсещи вдъхновение, тези, които следват инфлуенсъри или са просто фенове на известна личност, ще се радват да получат като подарък обувките, които техният идол носи или рекламира. Добър пример за това са музикантите. Ако например членовете на групата, която вашият любим човек слуша, носят Vans или Nike, подаряването на обувки от тези марки би било добра идея.

Във всеки случай, първото нещо, което трябва да знаете е размера на обувките на човека, на когото искате да ги подарите. Това може да стане без неговото знание, например, като измерите стелката на обувката и след това сравните въз основа на таблицата с размери конкретния уебсайт. Също така е препоръчително да зададете някои много дискретни въпроси.

Важно е да разгледате стила и интересите на човека. Баскетболният фен едва ли ще бъде доволен от чифт 20-годишни футболни обувки, но колекционерът на обувки, който знае стойността им, може да бъде.

Google+ Comments

NenObuvki