Тренди бижутата на 2024 според мен и Viano

Тренди бижутата на 2024 според мен и Viano

При избора на бижута, които са неразделна част от същността ми, особено сребърните, винаги следя внимателно сайтовете за онлайн сребро. Именно от тях черпя идеи и вдъхновения за следващия си избор. А пък и смятам, че там се дава начало на новите тенденции. Особено когато имаш „око“, за да видиш тренда.

Ето какво открих аз за тенденциите през 2024 в един от любимците ми за сребърни обеци, колета, гривни и талисмани – Viano.

Измежду красивите масивни сребърни изкушения, се прокарват и такива, които са нежни, деликатни, но същевременно интересни. Точно те привлякоха и мен. Ако трябва да ги обединя с една дума, това са минималистичните изделия от сребро 925. Първи в списъка ми с впечатляващи предложения са обеците по ухото. От този вид може да откриете както с камъчета, така и в различни други форми, направени от благородния метал. Тренди са, защото са едновременно забележими, но не натрапчиви. А нали това е и целта на минимализъма – да е класен, деликатен шик.

За дамите със самочувствие насочвам вниманието към двете различни обеци, които придават допълнителен стил. А защо казвам, че трябва да имаш самочувствие и вяра в себе си, за да си позволиш да ги сложиш на ушите си? Защото са индивидуални и малко хора биха се престрашили да са различни и да разкрият същността си. Този нов тренд също ми допада много и даже имам своите любимци сред обеците от сребро 925 – сребърни птици, които символизират и волността на душата.

Последната новост, с която искам да ви запозная от Viano, е комбинирането на сребро и позлата или т.нар. жълто сребро. То се получава чрез специален процес, наречен „галванопластика“. Изключително иновативен, който позволява двата цвята от два благородни метала да се комбинират и да са еднакво трайни при досег с вода, търкане и прочие. Единствено се поддава при напръскване с парфюм например или попадане на силен препарат (заради химията в него). В онлайн сайтовете за бижута може да намерите тази комбинация в колиета, обеци, гривни, талисмани, като ефектът е най-силен при сребърни бижута с повече текстури – по този начин различните цветове изпъкват. Тук моят избор от Viano e нежна сребърна верижка по врата, която е с вградено позлатено сърце.

Това беше и всичко, което моето „модно око“ успя да открие в сфера на бижутерията от сребро 925.

Google+ Comments

NenObuvki