winter shoesКогато започне зимата, вие задължително трябва да имате в гардероба си чифт зимни обувки за планина. Защо? Ами много просто, защото все ще ви се наложи да се покатерите на някое местенце с много сняг или да препуснете по планинските пътища – я за удоволствия, я заради прекрасната компания, която се запътила натам и която смятате, че не е редно да се забавлява без вас. Но дори и да не сте на планина, една разходка в град, където е по-студено, ще е много по-приятна, ако краката ви са сухи и топли.

Зимата е един доста дълъг период от време. Затова точно както си купувате готини маратонки, кецове и други обувки, за да се разхождате през лятото насам-натам, така трябва да си вземете и подходящи ниски обувки с грайфери, за да сте готови и за зимни разходки.

Не е нужно това да са скъпите туристически обувки. Достатъчно е да имат здрава подметка, да са добре зашити или залепени, за да не пропускат, и да са малко по-високи, така че да не влиза киша и сняг в тях. Можете да им сложите удобни стелки, за да не ви се изморяват краката при по-дълго вървене. Напръскайте допълнително с препарат, който отблъсква влагата и водата и сте готови.

Бъдете предвидливи и не се лишавайте от чудесни уикенд преживявания, само защото нямате подходящи обувки. Направете живота си по-разнообразен и се радвайте на всяка една минута, защото докато се ослушвате, той си тече.

Google+ Comments

NenObuvki