Чорапите в зависимост от обувките

Чорапите в зависимост от обувките

Случвало ли ви се е да носите по-зимни обувки с къси чорапи? Ако е така, със сигурност нямате добри спомени, нали? Особено онова гадно чувство, когато чорапчето е вече на средата на стъпалото, а другата половина е гола. Затова, ако искаме да се погрижите за комфорта си, трябва да изберем правилните чорапи в зависимост от обувките.

В есенно-зимния сезон, на почит са ботите и ботушите. Изборът на правилните чорапи, които да носиm с боти до глезена, често се оказва труден. По-добре ли е да ги скрием, да оголим глезена или е по-добре да изберем панталон с по-дълъг крачол? Ако не искаме чорапът да се отдели твърде много от обувките, може да сгънем ръбчетата и да ги пъхнем вътре. Ако искаме да покажем глезените си е добър вариант, но само когато не е твърде студено.

Инфлуенсърите пък все повече залагат на носенето на ботуши, като показват дълги чорапи. Една от тенденциите беше бели чорапи до коляното, съчетани с високи маратонки и тенис поли. Някои пък избират цветни чорапи, за да създадат интересен тоалет с ботуши и допълнително да подчертаят стила си.

Един от световните примери е американска актриса Ая Кеш, известна с телевизионния сериал „Момчетата“. Тази красива червенокоса жена позира в розов чорапогащник със забавен принт, който е съчетала с бели боти на висок ток. А вие бихте ли опитали подобна комбинация?

Google+ Comments

NenObuvki