Моите топ 3 инфлуенсъри в България

Моите топ 3 инфлуенсъри в България

Напоследък професията инфлуенсър стана изключително популярна. Но аз имам в арсенала си няколко дами, които следя още откогато блоговете бяха на мода и никой не говореше за колаборация с брандове, а те го правеха!

Класацията ми води frichic или известна още като Ивелина. Тя е от Пловдив и вече е над 40 години, има дете и съпруг, но винаги е била моден диктатор за мен. Нейният блог следя още преди повече от десетилетие, а малко след това си направих профили в социалните мрежи заради нея. Колаборациите й с брандове е сравнително перманентна и това ми харесва, защото тя залага на дълготрайни партньорства и работи с хора, на които има доверие и самата тя използва продукти и услуги. Само като погледнете фийда й в Instagram, ще видите колко изпипано е всичко, до подлесния детайл – декори, снимки, експозиции. Абсолютно съвършенство!

Следваща в класацията ми на топ инфлуенсъри в България е when_you_wonder_what_to_were. А зад този псевдоним стои чаровната и винаги усмихната Ирина. За нея научих след старта на всекидневното предаване на една от националните ни телевизии – „Преди обед“. Ирина имаше рубрика за пътувания там и разказваше с такава страст, че дори посетих някои от препоръчаните от нея места за хапване и напитки в Италия. Въпреки своите пътешествия по света, тя е светски репортер. В същото време се занимава с мода и е DJ. Абсолютно всестранна личност, която може да те вдъхнови. В профила й в Instagram може да откриете работата й с много брандове. Това не ме радва особено, но пък ако не им се доверите, поне ще сте запознати с тях и работата им.

Трета и последна в моя списък е mademoiselleaia_ или просто Алис. Нейната страст е модата и от нея можете да научите за всички актуални модни тенденции. Също и за инфлуенсъри, които представят класически визии по модерен и съвременен начин. В момента Алис е застой, тъй като е бременна и аз я поздравявам искрено с пожелание за всичко най-добро. Тя си партнира с много малко брандове и нямам търпение да сподели и тези, които е избра и за своето дете, защото със сигурност ще са премиум качество. Алис е от доайените в социалните мрежи и модните блогове и затова ви препоръчвам нейните съвети горещо. Следете я!

Google+ Comments

NenObuvki